...

GSM: 041 68 68 25 /

Spodnje Stranje 17 f, SI-1242 STAHOVICA /

Košarica
0.00 €

Tinktura divja ščetica

Tinktura divja ščetica pomaga pri težavah borelioze.

Mnogi so zaradi borelioze preprosto izgoreli, drugi se spoprijemajo s težjimi duševnimi stiskami. Tu so tudi vrtoglavice, zmedenost, slaba koncentracija … Med poznavalci se je udomačilo reklo, da te borelioza sicer ne ubije, ti pa vseeno lahko vzame življenje. Ali pa vsaj voljo do njega.

Za povrh resolucija opozarja, da je zdravstveni sistemi vse prepogosto ne diagnosticirajo, med drugim zaradi pomanjkljivosti testov. In veliko bolnikov se potem leta in leta vrti v začaranem krogu domnevne hipohondrije. Boreliozi lahko pripišemo široko paleto drugih težav, celo številna psihološka obolenja z anksioznostjo in depresijo na čelu!

Ta psihološka obolenja povzroča predvsem nevroborelioza, torej borelioza, ki prizadene naš živčni sistem. Ta je po mojem mnenju ena najtežje ozdravljivih oblik borelioze. Pred kratkim sem v reviji Ona plus objavil intervju s Tatjano Grčo, avtorico knjige Skodelica življenja. Kar dvajset let se je spopadala z anksioznostjo, vse dokler ni ugotovila, da je pravi vir njenih težav zastarana nevroborelioza. Na slovenskem radiu smo po drugi strani lahko slišali intervju z gospodom, ki mu je borelija vzela sluh. In tudi glede na zgodbe mojih strank je mogoče sklepati, da je človeško telo sposobna načeti na prav vseh koncih.

VIDEO DIVJA ŠČETICA

ČLANEK ZASTARANA BORELIOZA

ROŽICAM ZAUPAM

 

V naši spletni trgovini boste našli dve naravni tinkturi iz korenin bio divja ščetica AS in divja ščetica DS, ki pomagata  pri odpravljanju borelioze.

Prava divja ščetica je uspešna v boju z bakterijami borelioze. Tinktura divja ščetica.

Za nasvet pokličite na telefon: 041 686825 ali pošljite SMS sporočilo.

Lahko pa nam tudi pišete na email: info@naturazel.com

 

Nakup izdelka divja ščetica

 

divja ščetica
divja-ščetica-as-izvleček
najbolj prodajan izdelek ščetica-as
Borelioza Čaji iz divje rastočih rastlin Predavanja Zelišča za moje težave
Nazaj
Začimbe iz divje narave
Naprej
Divja ščetica uspešna v boju z bakterijami borelioze
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.