GSM: 041 68 68 25 /

Spodnje Stranje 17 f, SI-1242 STAHOVICA /

Košarica
0.00 €

NARAVNA DIVJA ZELIŠČA ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

Spoštovani obiskovalci, dobrodošli v naši spletni trgovini!

V naši spletni trgovini lahko najdete širok izbor zelišč in njihovih izvlečkov. Nekatere vrste zelišč so zelo dragocene, saj vsebujejo veliko mineralov, rudninskih snovi, itd. in sončne energije. S pravilno uporabo imajo boljši učinek na naše počutje. Lahko nas spremljate tudi preko socialnih omrežij na Instagramu,  facebook strani in prek prijave na e-novice (prijava spodaj na vstopni strani), kjer se lahko naročite na brezplačna obvestila o aktualni ponudbi. Spremljate nas lahko tudi na You Tube kanalu, kjer objavljamo nove video vsebine.

Ob nakupu naših zelišč, ki so pretežno iz divje narave, ročno nabrana in obdelana, vam na podlagi dolgoletnih izkušenj nudimo tudi svetovanje.

Bene Behrič, certificiran zeliščar

Zakaj kupiti naše izdelke iz zelišč?

Ker nudimo 100 % naravna zelišča

Naši izdelki so nabrani pretežno v visokogorju in sončnem Mediteranu. Ponujamo širok izbor kvalitetnih in dragocenih zelišč. Pretežno so to divja rastoča zelišča. To je 100% naraven proizvod, brez barvil, umetnih dodatkov in brez konzervansov.

Ker so bogata s sončno energijo

Zelišča vsebujejo veliko mineralov, rudnin, vitaminov in eteričnih olj. Sami jih nabiramo, sušimo in obdelujemo v končne izdelke. V naši spletni trgovini lahko najdete velik izbor zelišč v obliki čajev, sirupov ter zeliščnih izvlečkov.

Ker dajejo boljše počutje in vitalnost

S pravilnim uživanjem ugodno vplivajo na naše telo in počutje. S tem pa nam izredno izboljšajo kvaliteto življenja, da se lahko soočimo z različnimi življenjskimi tegobami. Zato se združimo z naravo ter občutimo njeno moč in duha.

posušena divja ščetica

V naši spletni trgovini lahko najdete širok izbor DIVJE RASTOČIH ZELIŠČ v obliki ČAJEV in TINKTUR.

Kontakt za pomoč

Bene Behrič
Certificiran zeliščar
Email za posvet in vprašanja:
info@naturazel.com

Handi Behrič
Mag. lik. um.
Email za pomoč na spletni strani:
artline.design@siol.net