GSM: 041 68 68 25 /

Spodnje Stranje 17 f, SI-1242 STAHOVICA /

Košarica
0.00 €
Naročila sprejemamo tudi na:

* GSM: 031 68 68 25 (pošljite SMS sporočilo)

* e-mail: narocila@naturazel.com


Plačate lahko:

* po povzetju

* ali na TRR: SI56 0230 1026 0516 552


Vrednost minimalnega nakupa je 5,00 EUR!


Poštnino plača kupec!


PRI NAKUPU NAD 50,00 EUR JE DOSTAVA BREZPLAČNA!


Če željenega izdelka ne najdete – POVPRAŠAJTE PO NJEM!


 NAVODILA ZA SPLETNI NAKUP

Priporočamo, da najprej opravite svojo prvo registracijo saj imate s tem opravilom lažjo pot do kasnejših nakupov in pregled svojih nakupov. Potrdite tudi pojavno okno za PIŠKOTKE na gumb OK.

 1. V zgornjem skrajno desnem kotu pritisnite na besedilo MOJ RAČUN. Odpre se vam okno, ki je na levi strani PRIJAVA in na desni REGISTRACIJA. Najprej izpolnite registracijo v sistemu Spletne trgovine Naturazel.com.. Uporabite poljubno močno geslo zaradi spletne varnosti. Na vaš vpisan e-mail boste dobili potrdilo o vpisu.

 2.  Odpre se vam pojavno okno Moj Račun. Pojdite do vrstice Naslov plačnika in pritisnite besedo UREJANJE. Tu izpolnite vsa obvezna polja označena z rdečo *zvezdico. Pritisnite gumb SHRANI NASLOV. Izpiše se vam: Naslov uspešno spremenjen.

 3. Sedaj greste lahko na gumb TRGOVINA in izbirate artikle za nakup. Najmanjši znesek nakupa je 5,00 €.

 4. Izberite izdelek. Ko se vam izdelek prikaže lahko pred gumbom “Dodaj v košarico” s številko izberete poljubno število kosov. S klikom na gumb “Dodaj v košarico” dodate izbrano število artikla v košarico.

 5. S klikom na gumb “Prikaži košarico” si lahko ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek. Če v košarici kaj spreminjate pritisnite gumb “Posodobi košarico”. Če želite dodati nove izdelke v košarico, kliknite na izbrani izdelek in boste prišli nazaj na kategorije izdelkov. Izberite svoje nadaljnje izdelke po istem postopku in ga potrdite. Izdelke, ki ste jih dodali v vašo nakupovalno košarico, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo dokončano oziroma dokler jih ne boste odstranili iz košarice. Vedno se lahko vrnete na nakupovanje in dodajate nove izdelke, pri čemer bodo že dodani izdelki ostali v vaši košarici.

 6. Ko imate v nakupovalni košarici vse izdelke, ki jih želite naročiti, izberite še način dostave (kliknite željeni krogec). S tem korakom sedaj lahko kliknite na gumb »Naprej na naročilo«.

 7. Sedaj ste prišli na BLAGAJNO. Prikažejo se podrobnosti o vaših vpisanih registriranih podatkih. Preverite vpisane podatke. Zgoraj na desni strani se nahaja vrstica Dostavi na drug naslov?, kjer se vam s pritiskom na belo kvadratno polje odprejo vrstice za možen vpis drugega naslova dostave, če to želite. To opcijo izberite samo takrat, če želite, da pošiljka pride na drug naslov kot je naslov vaše registracije.

 8. Spodaj pod Vaše naročilo izberite eno od možnih polj za dostavo: GSL – Naš pogodbeni dostavljalec, strošek dostave: 3,70 €. Nato še izberite način plačila: Plačilo po povzetju ali Plačilo po predračunu (nakazilo na TRR). Obvezno označite polje “Sprejemam Pogoje poslovanja”. Če se z vpisanimi podatki strinjate, potrdite in oddajte naročilo s klikom na gumb “Zaključi nakup”.

 9. Če je vaš znesek večji od 50 € se vam avtomatsko pokaže izbirno (ŽE IZBRANO) polje “BREZPLAČNA DOSTAVA”. Ne izbirajte načina dostave, ker je to sedaj naša skrb, kako vam bomo dostavili BREZPLAČNO pošiljko. Če boste izbrali dostavo vam jo bo sistem prištel k znesku in boste morali plačati izbrano dostavo!

 10. S klikom na gumb “ZAKLJUČI NAKUP”  se vam prikaže Prejeto plačilo. Prosimo, da preverite vpisane podatke in naročilo. Vaše naročilo bo oddano, na naš in vaš elektronski naslov. Dobili boste sporočilo o uspešni oddaji naročila. Nadaljnji koraki so odvisni od izbranega načina plačila. Plačilo po povzetju: ko bo administrator potrdil in obdelal vaše naročilo, bo blago odposlano na vaš dostavni naslov. Pred dostavo vas lahko pokliče dostavljalec in sporoči predvideni čas dostave. Plačilo bo izvedeno ob samem prevzemu, in sicer v gotovini ali s kartico pri GSL dostavi. Plačilo po predračunu: ob potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov poslali predračun. Po poravnanem predračunu in potrjenem naročilu bo naročeno blago odposlano. Ko zaključite z nakupi se odjavite iz Mojega Računa.

 11. Prejeli ste (boste) e-sporočilo, ki bo potrdilo vaše naročilo. O vseh korakih in statusih vašega naročila boste obveščeni na elektronski naslov, vse podatke pa lahko pregledujete in spreminjate tudi v zavihku Moj račun.

 12. Če ste v Spletni trgovini Naturazel.com že kdaj nakupovali ter ste se že registrirali, pojdite na zgornjem skrajno desnem kotu in pritisnite na besedilo MOJ RAČUN. Odpre se vam pojavno okno z besedilom na levi strani PRIJAVA in na desni REGISTRACIJA. Sedaj lahko izberete samo PRIJAVA. Vpišite svoje uporabniško ime in geslo. Sedaj lahko nadaljujete z vašimi novimi nakupi. Ko zaključite z nakupi se odjavite iz Mojega Računa.

 

Nakup lahko opravite tudi brez predhodne registracije!

Želimo vam prijetno nakupovanje. Vse pripombe dobrodošle na info@naturazel.com