Pogosta vprašanja


ODGOVORI NA VAŠA VPRAŠANJA

KAJ SO DIVJA ZELIŠČA?
To so samonikla zelišča v naravi, ki  svojimi specifikami odstopajo od gojenih zelišč.

Divje rastline imajo mnogoveč več rudnin, vitaminov in eteričnh olj od konvencionalno pridelanih zelišč. http://www.zdus-zveza.si/docs/VSEBINE-ZDRAVJE%20V%203%C5%BDO/DIVJA_SOLATA.pdf 
KAKŠNI SO STROŠKI POŠILJANJA?

STROŠKI POŠILANJA Stroški pošiljanja se razlikujejo glede na dostavnega partnerja, ki posreduje paket in težo izdelka, ki ga naročate. V primeru večjega nakupa (nad 50,00 EUR) je lahko strošek pošiljanja tudi brezplačen. Strošek poštnine – dostave je jasno razviden v košarici preden oddate svoje naročilo. 

KOLIKO ČASA TRAJA, DA PREJMEM SVOJE NAROČILO?

ROK DOBAVE – Običajen rok dobave je 2 – 3 delovne dni, najkasneje pa boste svoj paket prejeli v 5 delovnih dneh. 

LAHKO KUPLJENO BLAGO VRNEM?

KUPEC  Kot kupec imate pravico vrniti izdelek v primeru v roku 14 dni od prevzema. Izdelek morate vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Ob vračilu blaga pošljete tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun na katerega želite prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila prejmete v 30 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe, strošek poštnine za vračilo izdelka krije kupec. 

ALI IMATE ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE NA KATEREGA NISTE DOBILI ODGOVORA?